Ontspannen door het leven

Optimaal Functioneren en Relaxingtime!

Stel je loopt vast. Dan is dat vaak niet alleen geestelijk. De meeste mensen krijgen dan ook last van hun rug, schouders of nek. Meestal ga je dan, of naar de masseur, of naar een coach. Maar wat nou als je dat zou kunnen combineren? In 1,5 tot 2 uur gecoacht en gemasseerd worden.

Danielle Egstorf van Optimaal Functioneren en Bea Stam van Relaxingtime hebben daarom het volgende arrangement bedacht:

Je krijgt een individuele coachsessie van ongeveer een halfuur tot 3 kwartier. Daarin gaan we onderzoeken waarin je vastloopt en hoe je dat graag anders zou zien. Dan ga ik {Bea} jou een half uur heerlijk masseren. Uiteraard zal Danielle daar niet bij aanwezig zijn en kan je je volledig ontspannen en overgeven aan de handen van de masseuse. Vervolgens ben je klaar met de massage en gaan de coach en jij met zijn twee├źn onder het genot van een kopje thee nog een half uur tot 3 kwartier bespreken hoe je je inzichten vruchtbaar kan maken waarna je heerlijk ontspannen naar huis gaat.

Informatie voor particulieren en bedrijven:

Wil je meer informatie of kan je niet wachten voor het maken van een afspraak? Neem dan contact op met info@optimaalfunctioneren.nl of info@relaxingtime.nl

Dit arrangement is ook op locatie mogelijk en daardoor ook geschikt voor bedrijven.