Ontspannen door het leven


Graag wil ik mijzelf voorstellen!

Mijn naam is Bea Stam, geboren in Amsterdam op 22 februari 1965.

Sinds 1998 woon en werk ik in Almere. Graag ben ik bezig met sporten, in het verleden vooral hardlopen wat ik helaas niet meer kan doen.

In groepsverband doe ik aan Nordic Walking. Tevens train ik bij Sportschool de Mix Almere. Belangrijk vind ik dat men het lichaam goed onderhoud door bewegen en in de vorm van massages!

In 2012 heb ik mijn diploma Stoelshiatsu behaald en sinds begin 2013 ben ik mijn eigen praktijk “Relaxingtime” begonnen. Oktober 2013 heb ik de cursus “ Klassieke Massage” gevolgd en ben vol energie om meerdere cursussen te gaan volgen en deze ten uitvoer te brengen in mijn praktijk. Oktober 2015 heb ik de cursus "Honingbindweefsel massage" gevolgd. Een heerlijke behandeling met pure bloemenhoning. Zie kopje "Honing Bindweefselmassage" voor uitgebreide informatie.

Of kom voor een heerlijke Ayurvedische massage met warme olie van Lakshmi.

Bent u een Vata, Pitta of Kapha type?

Graag werk ik met de Eco Biologische oliën van Lakshmi. U kunt bij mij ook terecht voor de gezichts- en lichaamsverzorging van Lakshmi.

Aanvullend gebruik ik de etherische oliën van doTERRA.

Zelf vind ik het erg belangrijk om voor het lichaam te zorgen. Mensen rennen zichzelf voorbij in deze hectische tijd en levenswijze en denken niet aan het verzorgen van hun lijf en spieren, dus voor de nodige ontspanning. Hier wil ik graag mijn bijdragen aan leveren.

Corona update!

Relaxingtime is weer open miv 18 mei. Neem contact op voor de openingstijden. Hopen dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en eerlijk is over zijn of haar gezondheid. Zo kan ik u toch een heerlijke ontspanningsmassage of Stoelshiatsu geven!

Aanbieding augustus - september

10% korting (nieuwe klanten) op uw tweede afspraak! Boek nu...!

Zorg in deze periode goed voor je immuunsysteem. Neem extra vitamine c en zorg dat je voldoende slaap neemt. Zorg goed voor elkaar en jezelf.

Met warme groet, Bea